Wil jij je eens goed verdiepen in de zorgverzekeringen?

Wanneer je je eens goed wilt gaan verdiepen in alle zorgverzekeringen en je daarbij niet wilt laten ontmoedigen door alle berichten dat de premies wederom omhoog gaan, dan is het een goed idee om eens te gaan kijken op een website waar je je zorgverzekering voor 2016 kunt gaan vergelijken. Je kunt de meest gunstige premie vinden zonder problemen maar ook de aanvullende verzekering die jij nodig hebt!

Waar moet je op letten?

Je moet weten welke verzekering je af wilt gaan sluiten, op de meeste vergelijkingswebsites worden de verschillen uitgelegd tussen de verschillende verzekeringen. In essentie zijn alle basisverzekeringen overal hetzelfde het zijn de aanvullende pakketten die het verschil maken. Maar het is belangrijk om in de gaten te houden of je vrije keuze wilt hebben wil je dus een natura verzekering of kan je een collectieve verzekering afsluiten om wat extra korting te krijgen. Het is ook bij een aantal verzekeraars mogelijk om het hele premie bedrag in één keer te betalen tegen een percentage korting. Als dat binnen je macht ligt kan dat ook een goed idee zijn.

De premies voor 2015

In veel van de premies die tot zover bekend gemaakt zijn, zijn de premies omhoog gegaan, de prijsstijging van het eigen risico is ook al langer bekend. Een ding is zeker, wanneer je geld kunt besparen is het onhandig om dit niet te doen. Ga jij overstappen? Vergelijk dan goed!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.